U bevindt zich hier: Terra Nova - Midgetgolf

Terra Nova - Midgetgolf

Algemeen
Terra Nova - Midgetgolf

Minigolven op een unieke baan met veel natuursteen in een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst. Regent het? Geen probleem! Je kunt ook overdekt minigolven!

Kom minigolfen op de originele en unieke baan van Terra Nova met veel natuursteen, een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst. Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt midgetgolf te spelen en ’s avonds wordt de baan volledig verlicht. 

De bijzondere minigolfbaan is een ontwerp van de Zwitserse architect Paul Bongni (Tessin) en beschikt over een ruime bestrating om de banen heen. Zo is het mogelijk om met kinderwagens en rolstoelen overal goed bij te kunnen. Terra Nova beschikt ook over de enige overdekte wedstrijdgeschikte midgetgolfbaan in Nederland. Deze baan is het hele jaar door te reserveren. 

Wil jij zeker weten dat je een spelletje kunt spelen? Reserveer hieronder direct een plekje!


Maar er kan nog meer bij Terra Nova.

Kinderfeestjes
Terra Nova is ook de ideale locatie voor een kinderfeestje! Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.

Burgers and More
Op de menukaart staan verschillende gerechten voor zowel lunch als een hapje bij uw drankje. U kunt onder meer kiezen uit diverse smaakvol belegde broodjes, soep, ijscoupes en heerlijke snacks. Vanaf april 2017 is Terra Nova Burgers and More geopend; ook voor de lekkerste hamburgers de plek om heen te gaan!

Zaalverhuur
Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of een plek waar jij kan vergaderen en een leuke activiteit met elkaar kunt afwisselen? Ook dat kan bij Terra Nova of een bedrijfsuitje te houden. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar om af te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Informeer naar de vele mogelijkheden. Er is tevens een aangepast toilet aanwezig.


Vlindertuin
Op het terrein van Terra Nova is in het voorjaar 2015 een vlindertuin aangelegd. Diverse bloemen en struiken met moeten er voor gaan zorgen dat er vlinders naar de tuin worden getrokken. Nu de tuin voorzien is van de beplanting hebben de eerste vlinders zich al laten zien. De vlinders bevinden zich in een open tuin en afhankelijk van het weer zijn ze wel of niet zichtbaar.

Prijzen
Terra Nova - Midgetgolf

De genoemde prijs geldt per ronde. Groepskortingen gelden vanaf groepen van minimaal 15 en minimaal 25 personen. Bekijk de actuele groepsprijzen op de website van Terra Nova

Prijs vanaf: € 7.50
kinderen: € 4.95
volwassenen: € 7.50
Kenmerken
Types
 • Attractie
 • Midgetgolf
Huisdieren
 • Huisdieren: Huisdieren alleen aan de lijn
Voorzieningen gehandicapten
 • Toegankelijk voor gehandicapten
 • gehandicaptenparkeerplaats
 • Aangepast voor gehandicapten
 • rolstoeltoegankelijk toilet
Vervoer
 • Eigen parkeerterrein
 • Betaald parkeren : Nee
 • Parkeergelegenheid bussen
Lidmaatschappen
 • Lid VVV
Fietsverhuur
 • Oplaadpunt elek. fiets
Openingstijden
Terra Nova - Midgetgolf
woensdag 11:00 - 18:00
donderdag 11:00 - 18:00
vrijdag 11:00 - 18:00
zaterdag 11:00 - 18:00
zondag 11:00 - 18:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Terra Nova - Midgetgolf
Nijkerkerstraat 12
3882 PG PUTTEN

E-mail
info@terranova-putten.nl (Reserveringen)

Telefoon
0341 361 567 (Reserveringen)

Website
Algemene informatie