U bevindt zich hier: Gelato Di Lucca

Gelato Di Lucca

Algemeen
Gelato Di Lucca

Ons ijs wordt gemaakt door een Italiaan die uit een familie komt die al 80 jaar ijs bereidt. Ambachtelijk bereidt ijs en dus werken we met alleen natuurlijke ingredienten. Ons fruitijs wordt dan ook gemaakt van vers fruit, we werken dan ook niet met kunstmatige aroma's.

Wij hebben een grote passie voor echt Italiaans ijs, en dat willen we graag met u delen. Onze ijsbereider komt uit een Italiaans geslacht waarin al 80 jaar ijs wordt bereidt. Alle produkten zijn van hoge kwaliteit en natuur zuiver. Ons hazelnotenijs heeft een wereldwijde erkenning gekregen in de vorm van de Coppa D' Oro...Een Italiaanse ijsprijs.. Al ons fruitijs wordt gemaakt van puur fruit dus ook zeer weinig calorieen". Ook kunt u bij ons glutenvrij, suikervrij en melkvrij ijs verkrijgen. U kunt altijd kiezen uit 24 smaken ijs in de toonbank en iedere maand hebben we een speciale maandsmaak.
 
Voor een kopje vers gemalen bonenkoffie met eventueel een huisgemaakte brusselse wafel met of zonder kersen en slagroom, kunt u heerlijk even genieten op ons stijlvolle terras voor en naast de ijssalon. Ook diverse soorten frisdranken hebben we voor u gekoeld staan. Speciaal zijn onze milkshakes..die we van iedere ijssmaak kunnen maken , peer en of mango zijn echte aanraders... Voor de kinderen zijn er diverse soorten kinderbekers met of zonder verrassing die mee naar huis genomen kunnen worden. Wilt u echt eens iets anders ...we maken een leuk bordje spaghetti ijs voor U...

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze speciaalzaak.. Gelato Di Lucca........Ciao!
 

We hebben 24 heerlijke soorten vers bereidt ambachtelijk Italiaans ijs:

Sorbetijs:
citroen
aardbei
bosbes
meloen
peer
mango

Variegatoijs:
yogurtamarene
aranciolata
cookies
panna cotta
caramel
baily's

Melkijs:
vanille
stracciatella
banaan
yogurt
chocolade
koffie
malaga
kokos
ciambella

Notenijs:
hazelnoot
pistache

Kinderijs:
smurf
pink

Hygiëne
Hygiëne staat bij ons voorop. Het gaat ons erom u niet alleen een smakelijk maar ook een schoon en veilig product aan te bieden.

Maandsmaak
Telkens creëren we weer nieuwe smaken. We verrassen u dan ook iedere maand weer met een verrassende nieuwe maandsmaak.

Openingstijden
Gelato Di Lucca
maandag 12:00 - 21:00
dinsdag 12:00 - 21:00
woensdag 12:00 - 21:00
donderdag 12:00 - 21:00
vrijdag 12:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 22:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Gelato Di Lucca
Hoofdstraat 216
3781 AK VOORTHUIZEN

E-mail
info@gelatodilucca.nl

Telefoon
06 22452268

Website
Algemene informatie