U bevindt zich hier: Boerderij De Kolke

Boerderij De Kolke

Algemeen
Boerderij De Kolke

In de winkel worden tal van streekproducten verkocht. Speciaal zijn de verschillende cranberry produkten, gemaakt van eigen bessen. Verder kun je hier ook terecht voor o.a aardappelen, seizoen groenten, diverse soorten jam, vruchten sappen, fruit, uien, streekbier, vruchtenwijn, speltmeel & speltbloem, mosterd en honing. Informeer ook naar de mogelijkheden voor workshop strovlechten of servies schilderen. Naast de boerderij zijn camperplaatsen, zowel verhard als onverhard. U heeft een mooi uitzicht over de naastgelegen landerijen rondom de boerderij. Er is geen sanitair aanwezig

Boerengolf bestaat al langer, boeren midgetgolf is nieuw. In 2005 is de boerderij midgetgolfbaan geopend. En je hoeft niet van slag te raken door slecht weer, want de 9 banen zijn volledig overdekt: De banen met oude werktuigen als hindernis zijn aangelegd in een bloemenkas!

Boerderij 'de Kolke' hoort tot het Landgoed 'Beekzicht'.  De naam 'de Kolke' komt van de vele, inmiddels gedempte kolken rondom de boerderij. De boerderij staat op een terp omdat de Voorsterbeek bij een hoge waterstand van de IJssel zijn water niet kwijt kon en alle landerijen, toen weilanden, tot aan Klarenbeek overstroomden.

Naast de boerderij zijn  camperplaatsen, zowel verhard als onverhard. U heeft een mooi uitzicht over de naastgelegen landerijen rondom de boerderij.

Er is geen sanitair aanwezig, wel stortgelegenheid, gebruik van elektra en water is wel mogelijk.

Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

 

Kenmerken
Types
  • Voeding/drank
  • Streekproducten
Lidmaatschappen
  • Lid VVV
Openingstijden
Boerderij De Kolke
maandag 13:00 - 17:00
dinsdag 13:00 - 17:00
woensdag 13:00 - 17:00
donderdag 13:00 - 17:00
vrijdag 13:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
Foto's
  •  © De Kolke
  •  © De Kolke
  •  © De Kolke
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

De Kolke
Klarenbeekseweg 30
7383 EB VOORST GEM VOORST

Website
Algemene informatie
Algemene informatie

E-mail
info@dekolkevoorst.nl

Telefoon
0575 501 247