U bevindt zich hier: Boerderij Den Hoek

Boerderij Den Hoek

Algemeen
Boerderij Den Hoek

Voor o.a. Veluwse streekproducten en bedrijfsuitjes. In de Boerderijwinkel kunt u heerlijke en vooral eerlijke producten kopen, zoals Boerenkaas, yoghurt, karnemelk, kwark en boter. Alle producten worden ambachtelijk gemaakt met behulp van moderne apparatuur.

Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio "De Boerenkeuken". De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops, workshops op Koelinair gebied, wijnproeverijen, rondleidingen over de boerderij en door de kaasmakerij, het maken van uw eigen kaasje, en nog veel meer!

Daarnaast beschikt Boerderij Den Hoek over een sfeervolle vergaderzaal boven De Boerenkeuken. Hier kunt u terecht voor vergaderingen, trainingen en teambuilding.

Sinds april 2005 beschikt Boerderij Den Hoek over een officiële Boerengolf©baan. Boerengolf© is een variatie op het reguliere Golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolf© is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega's. Voor Boerengolf© is geen diploma vereist. Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Kenmerken
Types
  • Congres- en vergaderaccommodatie
  • Voeding/drank
  • Rustpunt
  • Streekproducten
Openingstijden
Boerderij Den Hoek
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
Foto's
  •  © VBT
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Boerderij Den Hoek
Leemsteeg 23
7384 SN WILP GLD

E-mail
info@denhoek.nl

Telefoon
055 519 1955

Website
Algemene informatie