U bevindt zich hier: Speelparadijs - Pannenkoekenhuis Voorst

Speelparadijs - Pannenkoekenhuis Voorst

Algemeen
Speelparadijs - Pannenkoekenhuis Voorst

Op zoek naar een geschikte locatie voor een gezellig dagje uit met de kinderen? Dan biedt Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst dé perfecte uitkomst met zowel een binnen- als buitenspeeltuin én een pannenkoekenrestaurant. Een heus pretpark voor kinderen! Reserveer gauw een tafel of kijk voor openingstijden op de website van Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst.

Een knus attractiepark én pannenkoekenrestaurant in een prachtige omgeving. Je vindt hier zowel een indoor als outdoor speelparadijs met vele speeltoestellen, automaten en attracties. Binnen is er Panky’s Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes.

 

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en -automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, het treintje, de bootjes, zweefmolen en de rondvlucht met Aladdin. Verder zijn er trampolines, klimrekken, kabelbanen en nog veel meer.

 

Kortom, álle ingrediënten voor een middag vol plezier! Geen rijen, geen parkeerstress, maar wel volop vermaak voor iedereen. Want terwijl u vanaf het terras of restaurant een oogje in het zeil houdt op de overzichtelijke speelruimte, beleven de kids een heerlijk dagje uit.

Van spelen krijg je trek en ook daar is natuurlijk aan gedacht! In het kindvriendelijke restaurant, dat volledig in circusthema is ingericht, heb je de keuze uit diverse soorten pannenkoeken. Uiteraard behoort een lekker frietje met snack ook tot de mogelijkheden. En voor degenen die even geen zin hebben in een pannenkoek of friet zijn er ook nog diverse andere gerechten op de menukaart te vinden.

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is bij uitstek het leukste dagje uit voor gezelschappen met kinderen. Met geweldige eet- en speelmogelijkheden biedt het ook de perfecte uitkomst voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiedagen. In het restaurant kunnen lange tafels worden gemaakt waaraan je met je hele familie, schoolklas of ál je vriendjes en vriendinnetjes kunt aanschuiven.


Je kunt in alle seizoenen bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst terecht. In juli en augustus zijn ze zelfs iedere dag geopend. Kijk gauw op de website of kom gezellig langs!
 Kenmerken
Types
 • Attractie
 • Speeltuin
 • Pannenkoekenrestaurant
Lidmaatschappen
 • Lid VVV
Foto's
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
 • © Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst
Video's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Speelparadijs-Pannenkoekenhuis Voorst
Wilhelminaweg 2
7383 CA VOORST GEM VOORST

E-mail
info@pannenkoekenhuisvoorst.nl

Telefoon
0575 502 444

Website
Algemene informatie