U bevindt zich hier: Brasserie KriebelZ

Brasserie KriebelZ

Algemeen
Brasserie KriebelZ

Een sfeervol café-restaurant waar de kok uw gerechten met zorg klaar maakt. Brasserie Kriebelz is een ruim opgezette locatie met een knusse uitstraling gelegen in de driehoek Deventer, Apeldoorn en Vaassen. TIP: Dekselse Pannetjes: U krijgt drie met zorg bereide hoofdgerechten geserveerd in een gezellig Deksels Pannetje. Hierbij worden maar liefst zes bijgerechten geserveerd. Een snelle, smakelijke en zeer originele maaltijd.

Wat is er leuker dan met uw gezelschap actief bezig te zijn. Brasserie Kriebelz heeft verschillende In-en Outdooractiviteiten op het programma staan. Vraag naar de vele mogelijkheden voor het invullen van een volledig morgen- , middag- , avond- of dagprogramma.

Voor de zakelijke gast biedt Brasserie Kriebelz een uitstekende accommodatie. Natuurlijk vervult het restaurant al uw wensen op culinair gebied, maar er is meer. In de eerste plaats zijn er mogelijkheden voor vergaderingen, cursussen e.d., van klein tot groot. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor gebruik maken van: beamer, projectieschermen en de geluidsinstallatie inclusief microfoon, draadloos internet. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is uw laptop.

Kenmerken
Types
  • Restaurant
  • Café of Bar
Lidmaatschappen
  • Lid VVV
Openingstijden
Brasserie KriebelZ
woensdag 11:00 - 00:00
donderdag 11:00 - 00:00
vrijdag 11:00 - 01:00
zaterdag 11:00 - 01:00
zondag 11:00 - 23:00
Foto's
  •  © Kriebelz
  •  © Kriebelz
  •  © brasseriekriebelz/R Zeisseink
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Brasserie KriebelZ
Dorpsstraat 59
7396 AL TERWOLDE

E-mail
info@brasserie-kriebelz.nl

Telefoon
0571 292 022

Website
Algemene informatie