U bevindt zich hier: De Voortse Herberg

De Voortse Herberg

Algemeen
De Voortse Herberg

Zoekt u een restaurant waar u goed kunt eten voor weinig geld? Stop dan met zoeken, want bij de Voortse Herberg kunt u terecht. In ons restaurant kunt u van de meest uiteenlopende culinaire gerechten genieten. Wij bieden u gerechten uit zowel de oosterse als de westerse keuken. Wij maken diverse warme maar ook koude buffetten en u hebt bij ons de mogelijkheid om heerlijk te wokken met de meest lekkere en verse ingrediƫnten.

Kom naar de Voortse Herberg en laat uw smaakpapillen verrassen door onze smakelijke diverse gerechten. Bij ons kunt u voor 2 uur lang onbeperkt eten en drinken voor maar €20,95 per volwassene. U hoort het goed, de Voortse Herberg maakt uit eten gaan weer betaalbaar.

Neem uw vrienden, familie of collega’s mee naar restaurant de Voortse Herberg en laat ze heerlijk genieten van de grote diversiteit die wij bieden. Wij bieden voor ieder wat wils, of u nu liefhebber van warme of koude buffetten bent, of u nu van oosters of westers houdt, bij ons vindt iedereen het eten van zijn of haar keuze.

Arrangementen

U kunt bij ons ook terecht voor complete arrangementen, huifkartochten, bedrijfsuitjes en familie feesten. De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. De ideale plaats voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en andere uitjes. Alle arrangementen zijn ook geschikt voor bedrijfsfeesten, teamuitjes, teambuilding en entertainment op de Veluwe! Onze huifwagens rolstoeltoegankelijk en zeer luxe.

De meeste arrangementen zijn voor minimum 15 personen en voor minder mensen komt toeslag bij.

Huifkartocht All in Arrangement (voorbeeld)
Ideaal arrangement voor de grotere groepen, familiefeesten en bedrijfsuitjes. De gasten kunnen zoveel eten als dat ze op kunnen! Er wordt een vast bedrag betaald dus ook de drankjes kunnen door geschonken worden zonder dat u bang hoeft te zijn voor een onverwachte hoge rekening. Er hoort bij: frisdrank, vruchtensap, bier, wijn, binnenlands gedistilleerd en koffie. In ons restaurant is er een ruime keus voor jong en oud. Ook een mix van westerse en oosterse gerechten zijn volop verkrijgbaar.

Wandelen met de boswachter (1,5 uur á 2 uur) en Onbeperkt eten en drinken
Te boeken vanaf 15 volwassenen. Minder als 18 is bespreekbaar.
Een prachtige wandeling met de boswachter door de bossen van de Veluwe. Op zoek naar de wilde dieren en de sporen daarvan. Reeen, edelherten, zwijnen en wilde paarden lopen in de bossen rond Otterlo. De boswachter vertelt verhalen en probeert door middel van het laten zien van bijvoorbeeld geweien e.d. de mensen wat mee te geven van het wild en de natuur. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Toelichting: De boswachter komt de gasten uit het restaurant halen en wandelt naar de bossen, onderweg verteld die over de omgeving en over het wild wat hier rond loopt.

GPS wandeltocht en Onbeperkt eten en drinken
Te boeken vanaf 10 volwassenen. Minder dan 10 personen bespreekbaar.
Een wandeling voor de ondernemende mens. Je wordt afgezet in het natuurgebied om vervolgens met een GPS apparaat terug te wandelen. Er zijn verschillende routes met verschillend aantal kilometers. Er staat een route in het apparaat die aangeeft welke kant je op moet. Maar daar is niet altijd een wandelpad! Dus dat wordt een spannende wandeling! Voor jong en oud een grote uitdaging!! Toelichting: in de GPS staat een leuke route die gasten kunnen volgen.

Gps steptocht en Onbeperkt eten drinken
Te boeken vanaf 10 volwassenen, minder als 12 personen is bespreekbaar)
Steppen op de Veluwe is een zeer leuke activiteit voor jong en oud. Zowel voor bedrijfsfeesten als voor familiefeesten. Deze activiteit is zeer goed te combineren met al onze arrangementen die op de website staan. Er is een korte route en een langere route met stop onderweg. Langs de uitkijktoren? onderweg picknicken? Alles is mogelijk! De step is voorzien van een gps apparaat waar een leuke route in staat zodat je nooit kunt verdwalen en de mooiste plekjes van de Veluwe kunt zien. Een steptocht om nooit meer te vergeten!! Toelichting: in de GPS staat een leuke route die gasten kunnen volgen

Oud Hollandse spellen:
Oud Hollandse spellen zijn diverse buitenspellen voor jong en oud. Dit varieert van stelten lopen tot zak springen en van voetbal tot touwtrekken. Altijd leuk voor onderweg!Heeft u altijd al eens uw jachtinstinct willen beproeven? Wacht dan niet langer en neem deel aan de clinic boogschieten!

Sumo Worstelen
Sumo worstelen leidt altijd tot veel plezier en lachwekkende situaties. Door het aantrekken van een beschermend sumoworstelpak kruip je letterlijk in de huid van een echte sumoworstelaar.
Samen met je tegenstander stap je in de ring op de mat. De bedoeling is om elkaar plat te krijgen. Maar dat valt niet mee met het postuur van zo'n enorme dikke reus. Wie de ander drie keer omver krijgt, heeft gewonnen. De winnaar ontvangt niet alleen de eer, maar mag zich als beloning met een aanloopje boven op de verliezer storten. Kortom een spel waarbij kracht en tactiek een grote rol spelen!

Klootschieten en onbeperkt eten en drinken
Pijl en boogschieten en onbeperkt eten en drinken.
Oudhollandse tafel spellen en onbeperkt eten en drinken

Vergaderen
Vergaderen in een ontspannen en culinair omgeving.Voortse Herberg is de geschikte plaats waar u, midden in de natuur in alle rust, kunt vergaderen of trainen. We beschikken over een aparte zaal. de vergaderzaal heeft een eigen zonneterras waar u verder kunt brainstormen of lekker kunt genieten van de omgeving tussen de bijeenkomsten door. In de vergaderzaal is een draadloos internetsysteem.

Kenmerken
Types
 • Arrangement
 • Excursie
 • Restaurant
 • Partylocatie of zaalverhuur
 • Partylocatie of zaalverhuur
 • Kinderfeestjes
TV, audio, video & Internet
 • Internetverbinding: WiFi
Lidmaatschappen
 • Lid VVV
Doelgroep
 • kinderen
 • groepen
 • zakelijk
 • gezinnen
 • studenten
 • volwassenen
 • senioren
Recreatie
 • Overige sporten:
  • klootschieten
 • klootschieten:
Openingstijden
De Voortse Herberg
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag 16:00 - 22:00
zaterdag 16:00 - 22:00
zondag 16:00 - 22:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

De Voortse Herberg
Apeldoornsestraat 48
3781 PN VOORTHUIZEN

Telefoon
0342 470 179 (Reserveringen)

Website
Algemene informatie