U bevindt zich hier: Geannuleerd. Veluwse Passion

Geannuleerd. Veluwse Passion

Algemeen
4 APR Geannuleerd. Veluwse Passion

De Veluwse Passion is een muzikaal evenement over de laatste uren van Jezus leven, zijn lijden en de opstanding. Dit indrukwekkende evenement wordt voor de vijfde keer georganiseerd door meerdere kerken uit de gemeente Elburg. Vooraf aan de dienst is de processie.

Tijdens de processie verbinden we Elburg met ’t Harde en Oldebroek! De processie start om 18.00 uur, de locatie wordt nog bekend gemaakt. Rond 19.45 uur is de verwachting om bij het gebouw van de Ichthuskerk te zijn. Aldaar start om 20.00 uur de Veluwse Passion. Na afloop van de Veluwse Passion, is er een pendelbus aanwezig, die u terugbrengt naar uw startplek van de processie.
De Veluwse Passion start om 20:00 uur in het gebouw van de Ichthus kerk te Elburg. Tijdens De Veluwse Passion volgen we Jezus tijdens zijn laatste dagen op aarde. Wat bracht hem tot de keuzes die hij maakte. Maar het is ook interessant om te kijken naar de mensen om hem heen. Dit jaar volgen we 2 vrouwen die dicht bij Jezus waren op het moment van zijn worsteling. Die voor moeilijke keuzes komen te staan. Waarbij je je misschien afvraagt: wat zou ik doen? Het is soms moeilijk om je in te leven in de problematiek en moeites van een ander. Maar probeer het eens, wat zou jij doen? Ga eens in de schoenen van die ander staan De live uitgespeelde scenes worden afgewisseld door filmbeelden en muzikaal omlijst door bekende popsongs en dans.

Openingstijden
Geannuleerd. Veluwse Passion
04 apr 2020 18:30 - 21:30
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Geannuleerd. Veluwse Passion
Vrijheidsstraat 1
8081 XD ELBURG

Contact


E-mail
info@develuwsepassion.nl (Contact)

Telefoon
06 20404184 (Contact)

Website
Algemene informatie