U bevindt zich hier: Militaria- en uniformberoepen verzamelbeurs 't Harde

Militaria- en uniformberoepen verzamelbeurs 't Harde

Algemeen
9 FEB - 7 DEC Militaria- en uniformberoepen verzamelbeurs 't Harde

Op de militaria verzamelbeurs is een groot assortiment aan militaria te vinden vanaf 1900 met veel materiaal uit de tweede wereldoorlog, Nederlands Indië maar ook hedendaagse emblemen, medailles, uniformen, badges en uitrustingsstukken. Ook zijn er boeken en andere militaire documentatie te vinden. Een unieke gelegenheid om uw verzameling aan te vullen of om kennis te nemen van diverse militaire zaken.

Deze beurs is er voor om militaria, brandweer en politie verzamelaars samen te brengen en de mogelijkheid te bieden om te ruilen of om militaria, brandweer, politie, ambulance, douane, rode kruis en beveiliging verzamelobjecten aan te kopen. Aanwezige standhouders bieden hun waar aan zoals emblemen, uniformen, badges, medailles, documentatie, uitrustingsstukken, bajonetten, etc. uit diverse landen vanaf 1900 tot heden. Door het geringe aanbod van militaria, brandweer en politie beurzen in het oosten en noorden van het land heeft mij doen besluiten om jaarlijks een aantal grote beurzen te organiseren in 't Harde.

De beurs is makkelijk te bereiken en beschikt over een grote parkeerplaats (gratis parkeren). Op locatie is een kantine aanwezig voor koffie/thee en een kleine warme hap. De kantine is geopend vanaf 08.30 uur tot 13.00 uur. Er is voldoende zitgelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten over onze hobby.

Het is een particulier initiatief om deze beurs voor noord en oost Nederland aan te bieden.

De beurs heeft geen binding met het Nationaal Socialisme en de ideologie van het Derde Rijk. De beurs heeft geen politieke en/of andere motieven, en wil vanuit historisch oogpunt militaria, brandweer of politie materiaal beschikbaar stellen aan musea en verzamelaars.

Tijdens het bezoek aan de beurs kunt u geconfronteerd worden met mogelijk aanstootgevende symbolen uit de tweede wereldoorlog. Deze dienen voor geschiedkundig onderzoek en als verzamelobject met historische waarde voor verzamelaars en musea.

Prijzen
Militaria- en uniformberoepen verzamelbeurs 't Harde
Volwassenen T/m € 3,00
Kinderen Gratis

Openingstijden
Militaria- en uniformberoepen verzamelbeurs 't Harde
09 feb 2019 09:00 - 12:00
08 jun 2019 09:00 - 12:00
12 okt 2019 09:00 - 12:00
07 dec 2019 09:00 - 12:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

MFC Aperloo
Stadsweg 27
8084 PH 'T HARDE

Contact


Website
Algemene informatie