U bevindt zich hier: Escape route door Museum Elburg, tot 1 juni niet mogelijk

Escape route door Museum Elburg, tot 1 juni niet mogelijk

Algemeen
26 MRT - 31 DEC Escape route door Museum Elburg, tot 1 juni niet mogelijk

Vanaf de voorjaarsvakantie in 2020 kun je in Museum Elburg, het oude klooster, een spannende escape route spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan Museum Elburg. De escape route duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Kosten per gezin 10 euro exclusief entreegeld museum voor volwassenen.

Het Verloren Verhaal van Gelderland
Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.
Meedoen?
De escape route duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk. De prijs van de escape route bedraagt €10,- per team/gezin. Vanaf 25 februari zal er een testperiode van 2 weken zijn waarbij je 50% korting krijgt. Voor meer informatie kun je terecht op: museumelburg.nl.

In de loop van 2020 zijn in de volgende musea escape routes te spelen: Museum Kasteel Wijchen, Kasteel Huis Bergh, Museum Smedekinck, Kasteel Doorwerth en het Elisabeth Weeshuis Museum. Het Verloren Verhaal van Gelderland is onderdeel van het project Verhaal van Gelderland (verhaalvangelderland.nl) en is mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. 

Prijzen
Escape route door Museum Elburg, tot 1 juni niet mogelijk
Groepen T/m € 10,00

Escaperoute is 10 euro per gezin. Entreegeld museum komt hier nog bij.

Prijs tot: € 10.00
Kenmerken
Types
  • Varia
Leeftijd
  • Minimum leeftijd: 8
  • Maximum leeftijd: 100
Doelgroep
  • kinderen
  • gezinnen
Openingstijden
Escape route door Museum Elburg, tot 1 juni niet mogelijk
periode 25-02-2020 t/m 31-12-2020
dinsdag 11:00 - 17:00
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Museum Elburg
Jufferenstraat 6-8
8081 CR ELBURG

Contact


E-mail
info@museumelburg.nl (Informatie)

Telefoon
0525 681 341 (Informatie)

Website
Algemene informatie