U bevindt zich hier: Kunstroute Noordwest Veluwe 2020

Kunstroute Noordwest Veluwe 2020

Algemeen
5 SEP - 6 SEP Kunstroute Noordwest Veluwe 2020

Dit jaar vindt alweer de achtiende Kunstroute Noordwest-Veluwe plaats. Maak op een gezellige en informele manier kennis met diverse kunstenaars en galeries uit de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo en neem een kijkje in de ateliers hoe een kunstwerk tot stand komt en welk verhaal er achter zit. Het boekje 'Kunstroute 2020' met informatie over alle deelnemers is gratis en is medio juli 2020 verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars.

Zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 (11.00 – 17.00 uur) staat de Noordwest-Veluwe opnieuw in het teken van de kunst. Kunstenaars en galeries uit de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet nodigen u uit in hun atelier/galerie. Het derde weekend van september vindt de Kunstroute plaats in de gemeenten Harderwijk en Ermelo.
Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe.
Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.
Op de verschillende adressen vindt u onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen.
Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje 'Kunstroute Noordwest-Veluwe 2020' en op www.kunstroute.nu.
Het boekje is gratis en is medio juli 2020 verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars.
De actuele openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag.
Voor meer informatie: www.kunstroute.nu 


Kenmerken
Types
  • Rondleiding
  • Cultureel festival
Doelgroep
  • jongeren
  • volwassenen
  • kinderen
  • groepen
  • gezinnen
  • senioren
Openingstijden
Kunstroute Noordwest Veluwe 2020
periode 05-09-2020 t/m 06-09-2020
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Kunstroute Noordwest Veluwe 2020
Nieuwstadsweg 9
8081 AA ELBURG

Contact


E-mail
info@kunstroute.nu

Website
Algemene informatie