U bevindt zich hier: Het land voorbij

Het land voorbij

Algemeen
10 MEI - 2 JUN Het land voorbij

Op vrijdag 10 mei openen Jan en Sanne Terlouw in Galerie 'De Statenhoed' in Twello een expositie over de Wadden, met werk van vier gerenomeerde noordelijke kunstenaars: Nynke Venema, Corina Blom, Karin van Berne en Johan van der Dong.

Al eeuwenlang leggen kunstenaars de waddenlandschappen en zeegezichten vast. Zij zien door hun ogen de veranderingen die plaatsvinden en die juist voor dit kwetsbare gebied zo kenmerkend en bepalend zijn. “Een grote biodiversiteit is nodig om dit deel van de wereld gezond te houden. En ons Waddengebied maakt daar een onmiskenbaar deel van uit.”, volgens één van de de kunstenaars.

De titel van deze expositie, ‘Het Land Voorbij’, geeft dan ook aan dat we zuinig op dit hele kleine stukje aarde moeten zijn, omdat zij van ieder mens, plant en dier is. Juist in dat bredere perspectief treffen de sprekers en kunstenaars elkaar.

Juist vanuit de politiek, de wetenschap en de kunst moeten we klaar staan om een manifest te vormen als een teken van een nieuwe tijd, een tijd waarin de mens de natuur weer centraal stelt en de werkelijke schoonheid van wat is leert zien.

Op vrijdag 10 mei, 15.00 uur, werd deze bijzondere expositie geopend door Jan en Sanne Terlouw.


Informatie: info@kunstkringvoorst.nl en www.kunstkringvoorst.nl
Openingstijden
Het land voorbij
periode 10-05-2019 t/m 02-06-2019
vrijdag 15:00 - 17:00
zaterdag 14:00 - 17:00
zondag 14:00 - 17:00
Foto's
  •  © Kunstkring Voorst
  •  © Kunstkring Voorst
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Galerie de Statenhoed
Dorpsstraat 11
7391 DD TWELLO

Contact


Website
Algemene informatie