U bevindt zich hier: Cultureel Café Dante

24 JAN - 23 MEI Cultureel Café Dante

Cultureel Café Dante is vooral een ontmoetingsplek voor Edese kunst- en cultuurbeoefenaars (rijp en groen) en de Edese bevolking die daar van kennis wil nemen. Dante laat zien dat er veel kunst en cultuur is in Ede en wil dat haar bezoekers stimuleren dit te beleven, ook buiten Dante. Feitelijk promoot Dante kunst en cultuur.

De stichting heeft tot doel: het organiseren van een cultureel café, het aanbieden van een podium in Ede waar enerzijds alle vormen van kunst- en cultuuruitingen in of uit de directe omgeving van Ede de gelegenheid wordt geboden om zich publiekelijk te presenteren. Anderzijds laat de stichting de bevolking van Ede kennis maken met deze uitingen van kunst en cultuur. Dit alles in een ontspannen sfeer en de omgeving van het café.

Elke maand is er weer een nieuw optreden een week van te voren wordt het bekend gemaakt via de website www.ccdante.nl.

• Cultureel festival
  • Varia