U bevindt zich hier: Wandelingen en vertellingen met de Jac Gazenbeek Stichting

Wandelingen en vertellingen met de Jac Gazenbeek Stichting

Wie meer wil weten over de natuur en cultuur van de Veluwe, komt bij de Jac Gazenbeek Stichting terecht. Als geen ander heeft Jac. Gazenbeek (1894-1975) de Veluwe beschreven, de gewoonten en gebruiken van de oude Veluwenaars opgetekend en in beeld gebracht. Jac. Gazenbeek en de Veluwe waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Natuur, cultuur en historie drukken elk hun stempel op de streek. Zonder één van deze is de Veluwe niet compleet! Een gebied waar nog plek is voor wilde zwijnen en waar het geburl van de edelherten in de bronst nog wordt gehoord, en dat moet zo blijven.

De Stichting verzorgt op aanvraag wandelingen en vertellingen op de Veluwe. Het expositiemateriaal van de Stichting is ondergebracht bij Museum Oud Lunteren.

Postbus
6740 AA LUNTEREN