U bevindt zich hier: B&B en Groepsaccommodatie Guesthouse Lazey

B&B en Groepsaccommodatie Guesthouse Lazey

Algemeen
B&B en Groepsaccommodatie Guesthouse Lazey

Lazey staat voor luieren. En dat is wat u bij ons kan. Even helemaal niets! Als u onze gast bent nemen wij graag de zorg voor u over. Lazey is gerealiseerd in een voormalige kegelbaan op de Beertjes Hoeve. Het voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo heeft iedere kamer een eigen badkamer, televisie en draadloos internet. Iedere kamer heeft een privé-terras, maar u mag ook gebruik maken van onze binnentuin. En we hebben een zeer sfeervolle gezamenlijke huiskamer waar u gebruik van kunt maken. Daar kunt u ook terecht voor het ontbijt, diner of een heerlijk glas wijn

?s Morgens bij het ontbijt voor iedereen een krantje, ?s avonds naar wens een kruik mee naar bed. Waarom niet? De kamers zijn uitgerust met heerlijke boxspring bedden, een eigen badkamer met toilet, tv, en een eigen terras. Bovendien kan iedereen gebruik maken van draadloos internet netwerk en het algemene terras bij de gezamenlijke huiskamer.

Een overnachting in Lazey kost 68 euro per kamer. Wilt u gebruik maken van het ontbijt dan rekenen wij voor de eerste keer 8 euro per persoon. Blijft u langer dan kunt u de opvolgende ochtenden ontbijten voor 4 euro. Komt u alleen? Dan rekenen wij 50 euro per nacht. U betaald vooraf per bankoverschrijving of contant bij aankomst.

Wellicht vraagt je je af, waarom toch Guesthouse en geen bed & breakfast? Simpel, we willen meer bieden dan je van een B&B verwacht. Net iets meer luxe, net iets meer service en alles toch in de gemoedelijke omgeving waar B&B voor staat.

Groepen
Bij ons vindt u plaats voor maximaal 24 personen. Geheel verzorgt of op basis van zelfverzorging. Alles is mogelijk. Vanuit Lazey zijn veel dingen te ondernemen, denk aan teambuilding activiteiten of gewoon een heerlijk wandeling in het bos. Bent u een golfgezelschap of een vissersvereniging, binnen 5 minuten bent u waar u wezen wilt. Een gezellig familie diner organiseren in de woonkamer, onze landelijke keuken is tot uw beschikking.
Kenmerken
Types
  • Bed and Breakfast
  • Groepsaccommodatie
Faciliteiten (Accommodatie)
  • Ook individueel overnachten
  • Terras
TV, audio, video & Internet
  • Televisie in accommodatie
  • Internetverbinding: WiFi
Verzorging
  • Ontbijt: Ontbijtbuffet
  • Diner: A la carte
Sanitair
  • Privé badkamer
Openingstijden
B&B en Groepsaccommodatie Guesthouse Lazey
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
zondag de hele dag
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Guesthouse Lazey
Harremaatweg 50
3781 NK VOORTHUIZEN

E-mail
info@guesthouselazey.nl

Telefoon
0342 434 653

Website
Algemene informatie