U bevindt zich hier: Heggies Speelschuur

Heggies Speelschuur

Algemeen
Heggies Speelschuur

Droog en warm spelen in Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. Volop speelplezier bij goed en bij slecht weer in het overdekte speelparadijs. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi. Ook voor kinderfeestjes is Heggies Speelschuur de perfecte locatie. Verjaardagsfeestje of kinderuitje? Heggies Speelschuur biedt speciale arrangementen. Ouders mogen gratis naar binnen. Een voordelig dagje uit voor het hele gezin.

Voordelig speelplezier in overdekte binnenspeeltuin
Regen of zonneschijn, binnenspeeltuin Heggies Speelschuur zorgt voor droog en warm speelplezier. Ravotten, glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi. Kinderen vervelen zich niet bij Heggies Speelschuur. En wie vaker komt, krijgt korting! De entree is al laag. Met een 10-rittenkaart wordt het nog goedkoper. En voor ouders is de entree gratis. Een voordelig dagje uit voor het hele gezin.

Verjaardag en kinderfeest
Is er iemand jarig? Dan heeft Heggies Speelschuur een speciale taart: de Heggies Speelschuur taart! Groepen kinderen kunnen ook cake gaan versieren. En daarnaast zijn er tal van andere arrangementen om een verjaardag of kinderuitjes tot een onvergetelijke dag te maken. Speciale wensen zijn geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Eten en drinken in overdekt speelparadijs
Trek gekregen van al het spelen? Heggies Speelschuur biedt genoeg om de trek te stillen en een dagje uit helemaal compleet te maken. Bijvoorbeeld chips, cake, patat, ranja, een snack of een ijsje. Volop speelplezier en genoeg mogelijkheden om ieder uitje door en warm af te sluiten met een lekkere snack of complete maaltijd. Bij goed en bij slecht weer.

Koffie, leeshoek en gratis draadloos internet (wifi)
De kinderen lekker aan het spelen? Ga lekker rustig zitten en geniet van een kopje koffie met iets lekkers en gebruik de leeshoek. Of ga via het gratis draadloos wifi-netwerk het internet op, bekijk e-mail of plaats berichten.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en alvast heel veel speelplezier gewenst!

Prijzen
Heggies Speelschuur

Ouders mogen gratis naar binnen.

kinderen: € 4.50
Kenmerken
Types
  • Speeltuin
  • Kinderfeestjes
Faciliteiten (Algemeen)
  • Restaurant (voor gasten)
Vervoer
  • Eigen parkeerterrein
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Overdekte speelruimte
Doelgroep
  • kinderen
Lidmaatschappen
  • Lid VVV
Openingstijden
Heggies Speelschuur
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
zondag de hele dag
Foto's
Video's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Heggies Speelschuur
Langeweg 14
8166 GT EMST

Website
Algemene informatie

Telefoon
0578 613 936