U bevindt zich hier: Natuurkampeerterrein De Haverkamp

Natuurkampeerterrein De Haverkamp

Door de unieke beplanting bieden de plaatsen veel privacy en prachtige vergezichten.Wandelend over het 6 ha. grote terrein vindt u bos, poelen, bloeiende natuurbermen en een kampvuurplaats. Verwarmd sanitairgebouw met familiedouche en babybadje, mindervalidentoilet/douche, kookgelegenheid en slechtweerruimte met houtkachel. Camperservice en gratis wifi op het hele terrein. Anders overnachten? Huur de Boomtent van Tentsile. Deze boomtent geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Is het geen cool idee om hangend tussen de bomen in deze boomhut te slapen?

Het terrein ligt verscholen tussen singels te midden van weilanden aan de rand van het bos.

In stilte geniet je hier van diverse vogels, reeën en zelfs dassen.

Op steenworp afstand liggen de Hanzesteden Zutphen en Deventer en op de fiets slinger je door de prachtige omgeving langs de IJssel of richting de Veluwe. Recreatieplas Bussloo ligt op ca. 3 km afstand.

Kortom, je kan vanaf De Haverkamp  alle kanten op en er zijn diverse mooie fiets- en wandelroutes voorhanden.

Door de unieke terrein-indeling heeft iedere plek veel privacy.

Slenterend over de camping kom je langs de kikkerpoel waar kinderen hun hart op kunnen halen met de schepnetjes, grazende Galloway koeien, een klimbosje, een tafeltennistafel. Over het  terrein verspreid staan diverse picknicktafels. In het verwarmde  sanitairgebouw o.a. familiedouche, babybadje en mindervalidentoilet/douche.

Om de dag heerlijk af te sluiten en na te kletsen is het mogelijk een vuurtje te stoken bij de kampvuurplaats. Wil je liever een vuurtje bij de tent/caravan, dat kan ook, je kan bij de Haverkamp houtkacheltjes huren.

Ook is er een kookgelegenheid, koelkast en diepvries voor handen.

De “huiskamer” heeft een heerlijke houtkachel en er liggen diverse spelletjes en boeken. Op dagen met wat slechter weer kunt u zich hier dus heerlijk terugtrekken en genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Er is gratis wifi op het hele terrein en uiteraard….camperservice!

Rust en natuur is wat deze camping kenmerkt aangevuld met comfortabele voorzieningen.

Genieten in de natuur

Om intens te kunnen genieten van alle spannende, grote en kleine ontwikkelingen die de natuur ons biedt, zijn diverse wandelpaden op het terrein aangelegd. Deze nemen je onder andere mee door het beukenbos, langs poelen, bloeiende natuurbermen en het terrein van Natuurmonumenten waar de Galloway koeien grazen.

De Haverkamp is aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen en daarom is een natuurkampeerkaart verplicht. Deze kaart is verkrijgbaar op de camping of via www.natuurkampeerterreinen.nl

De Haverkamp scoort een 8,2 bij Zoover. Bekijk de beoordelingen.

• Camping
  • Rustpunt