U bevindt zich hier: Sportieve Evenementen Peter Oversteegen

Sportieve Evenementen Peter Oversteegen

Collega's, Clubs, Vrienden, Families, Klasgenoten. Al 25 jaar organiseren wij voor de deelnemers een onvergetelijke happening in de vrije natuur. Van een uurtje tot een hele dag, voor ieder budget. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. Sportief of niet, denkers en doeners, jong en oud. Voor 2 tot 300 personen. Down Hill Steppen met je afdeling, de Veluwezoom ontdekken met GPS puzzeltocht of lange GPS High light wandeling, een Posbank VeluweScooter tour met je vrienden of een Veluwe Safari of schutterstoernooi met je hele bedrijf. We verhuren Veluwescooters, (elektrische) fietsen, steps, tandems, mountainbikes, bolderkarren. Kortom: teveel om op te noemen.

• Fietsverhuurbedrijf
  • Arrangement