U bevindt zich hier: Rust en Natuurcamping Beek en Hei

Rust en Natuurcamping Beek en Hei

Rust, ruimte, gastvrij en een vriendelijke sfeer, dat is kampeerterrein Beek en Hei, even buiten Otterlo. Avontuurlijk vrij kamperen in het Zwijnenbos, gezellig samen kamperen op het gezinsveld, kamperen met privacy tussen de hagen dat alles is mogelijk op camping Beek en Hei. En met het groene boekje ben je natuurlijk ook van harte welkom op het mooie Natuurkampeerterrein

Centraal gelegen tussen natuurreservaat Planken Wambuis en Park de Hoge Veluwe maakt kampeerterrein Beek en Hei tot een prima uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. Diverse musea, zoals het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo, het Kröller Müllermuseum op Park de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum in Arnhem en Paleis 't Loo in Apeldoorn zijn in de directe omgeving te bezoeken. Het knusse centrum van Otterlo is op loopafstand van het kampeerterrein.

Ook is het mogelijk te verblijven in een van de Trekkershutten, een zeer geschikte overnachting mogelijkheid voor een wandel- of fietstocht. De Trekkershutten zijn voorzien van een kachel waardoor het ook in de winter comfortabel genieten is van de rust en natuur op camping Beek en Hei.

Beek en Hei maakt trots deel uit van ‘Karaktervolle Groene Campings (KGC)’ en ‘Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT)’. De camping is kleinschalig en gastvrij. Het terrein is zeer verzorgd en de voorzieningen zijn van hoog niveau. Het sanitair is schoon en verwarmd. Het bedrijf is het hele jaar open en de gasten voelen zich er thuis.

Rust en Natuurcamping Beek en Hei

Raadpleeg de site voor prijsinformatie

• Camping

Heideweg 4