U bevindt zich hier: 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont ligt in een rustieke en bosrijke omgeving in het overgangsgebied van de Gelderse Vallei en de Veluwe. Met uitgestrekte bossen en weidse akkers ligt het hotel in een landschappelijk aantrekkelijk geheel, dat zeker staat voor uitgesproken rust en veel ruimte. Hotel Belmont is geschikt als vakantieverblijf, partylocatie én als vergader- en hotellocatie voor het bedrijfsleven.

Hotel
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont is een 4-sterren hotel dat schitterend gelegen is tussen Ede en Lunteren, aan de rand van de Veluwe. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust en ruimte. Een persoonlijke benadering staat voorop tijdens uw verblijf bij 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont. 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont is gelieerd aan het ‘Leger des Heils’. Dit uit zich met name in het alcoholvrije en het sociaal maatschappelijk karakter van het hotel.

Kamers
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont beschikt over 50 hotelkamers. De hotelkamers hebben een modern interieur met houten vloer, tv, bureau,telefoon, badkamer met douche en mooi uitzicht over het omliggende bos. Het
hele hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn tevens hotelkamers beschikbaar voor mindervaliden.

Eten & Drinken
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant en een brasserie. Of u nu kiest voor dineren à-la-carte een 2- of 3-gangen menu, het is altijd genieten in een rustige ambiance van een heerlijke maaltijd met voornamelijk seizoensgroenten uit eigen tuinderij. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Extra Stukje Service
Extra voorzieningen voor gasten zijn onder meer gratis gebruik van WIFI in het hele hotel. U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein. Ook zijn er diverse buitensport mogelijkheden. Hiernaast beschikt 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont ook over zakelijke voorzieningen zoals diverse vergaderruimtes en een congreshal.

Het Leger Des Heils
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont is eigendom van het Leger des Heils. Vanuit gezond en duurzaam ondernemen voeren wij een non-alcohol beleid. Speciaal voor u hebben wij een ruime keus uit diverse
alcoholvrije alternatieven voor bier en wijn. 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer-/werkplek, zodat zij werkervaring kunnen opdoen en uiteindelijk kunnen doorstromen naar een betaalde baan.

Attracties rondom Belmont
Tijdens uw verblijf kunt u ook één van de vele toeristische attracties bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in Otterlo, het Airborne Museum in Oosterbeek, het Open Luchtmuseum  of Burgers Zoo in Arnhem. Bij de receptie helpen ze u graag als u meer informatie wilt hebben over de bezienswaardigheden in de regio of over de diverse wandel- en fietsroutes. Het is mogelijk om fietsen te huren via de receptie.

Congreslocatie | Zakelijk
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont heeft alles in huis om zowel de recreatieve als zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Hiertoe beschikt 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont onder andere over 6 hectaren eigen grond met diverse outdoor activiteiten, 50 tweepersoonskamers, 14 vergaderzalen (10 tot 375 personen), 3 restaurants, een stijlvolle serre, gezellige lounge en een ruim terras op het zuiden.

Groepsaccommodatie
Voor groepen bieden wij overnachtingsmogelijkheden in de slaapzalen en ons Tentenkamp 't Bivak.

Tentenkamp "Het Bivak"
Wat vanaf de weg niet te zien is, wordt na een korte wandeling zichtbaar. In de bossen achter het hotel ligt tentenkamp 't Bivak. Het Bivak bestaat uit Tentenkamp I en II met daar tussenin een sanitaire ruimte met toiletten en ook een was- en douchegelegenheid. Het tentenkamp is verdeeld over twee tentenkralen en is geschikt voor groepen tot 160 personen, kleinere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

De tenten zijn voorzien van vlondervloeren en stapelbedden. Alleen een slaapzak en kussensloop moeten worden meegebracht. In de bossen kan het 's nachts stevig afkoelen, zorg dat je warm blijft. De maaltijden worden door u opgehaald in de hotelkeuken en bij de tenten opgegeten.

Scholen en andere groepen
Wij bieden activiteiten op maat voor bedrijven, scholen en andere groepen. We verzorgen één- tot meerdaagse programma's, waarbinnen uitdaging, avontuur en persoonlijke beleving de sfeer bepalen. Buitensport is hierbij niet alleen het doel, maar vaak ook het middel. Wij kunnen scholen veel werk uit handen nemen bij schoolkampen. Zo kunnen we het hele programma verzorgen of één of meerdere activiteiten begeleiden. Alle schoolkampen worden samengesteld in overleg met de docenten.

Wat u belangrijk vindt, staat centraal!
Is het een introductieweek of sluiten de leerlingen samen het schooljaar af? We overleggen met u over dit soort vragen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Losse activiteiten: Tijdens een schoolkamp kunnen we ook op zichzelf staande activiteiten begeleiden. Uiteraard is dit ook mogelijk op een open dag of tijdens een ander evenement op school. Groepen bieden wij o.a. de mogelijkheid om te overnachten in onze slaapzalen en/of in het tentenkamp 't Bivak.

Verenigingen
Voor sportieve verenigingen kunnen wij diverse groepsarrangementen samenstellen. Bel gerust voor meer informatie naar afdeling reserveringen: 0318-482365.

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont

Raadpleeg de site voor prijsinformatie

• Congres- en vergaderaccommodatie
Hoteltijden