U bevindt zich hier: Jachthaven De Knar

Jachthaven De Knar

Jachthaven de Knar ligt direct aan de vaarweg vlakbij het aquaduct tussen het Wolderwijd en het Veluwemeer. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig. Passanten zijn van harte welkom.

Jachthaven de Knar is in 2015 nieuw opgeleverd na een ingrijpende verplaatsing van de haven. De nieuwe locatie (vlakbij het aquaduct tussen het Wolderwijd en het Veluwemeer) ligt direct aan de vaarweg.

In het vaarseizoen is Jachthaven de Knar een prima aanmeerplek voor passanten. Vanuit de haven fiets je in enkele minuten naar het centrum van Harderwijk of het Dolfinarium. In de jachthhaven zijn fietsen beschikbaar.

Op de jachthaven zijn alle moderne voorzieningen aanwezig; elektriciteit en water op de steigers, douche en toiletvoorzieningen in het clubgebouw "De Kop van de Knar" en toiletvoorzieningen in het havengebouw (havenkantoor).

Clubgebouw "De Kop van de Knar" beschikt over een uitstekend restaurant met bar. Op het aangrenzende terras kun je genieten van een verse kop koffie, een verkoelend drankje of een plateservice. De jachthaven heeft een kleine baai waar je kunt zwemmen en afmeren met surfplanken en kleine open zeilboten. Het is een uitstekende plek voor kinderen om te spelen en te zwemmen.

• Jachthaven De Knar

Knarweg 2-4-6