U bevindt zich hier: Vada

Vada

De jachthaven van Vada beschikt over 159 ligplaatsen. De havenmeester wijst passanten en bezoekers een ligplaats aan.

Faciliteiten jachthaven.
De jachthaven beschikt over diverse faciliteiten:

-Er zijn douches en toiletten in de hal van de kantine (dag en nacht bereikbaar).
-Gratis leenfietsen beschikbaar via de havenmeester
-Water is beschikbaar op de steigers. Dit is echter geen drinkwater. Het is alleen te gebruiken voor het wassen van de boot en wassen van kleding.
-Drinkwater is verkrijgbaar aan de meldsteiger.
-Aansluitpunten voor elektriciteit (220 V) via havenmeester  Maximale belasting 10 Amp.
-Brandstof (diesel en euro 95) is via de havenmeester verkrijgbaar, tanken bij de meldsteiger.
-Kraan met een hijscapaciteit tot 10 ton
-Wasmachine en wasdroger beschikbaar via de havenmeester
-Gratis WiFi internet in de haven
-Clubhuis voor hapjes en drankjes; zie voor de openingstijden het publicatiebord.
-Het toegangsloophek van de haven kan geopend worden d.m.v. een code die bij de havenmeester  verkrijgbaar is.
-Een  AED ( automatisch externe defibrillator) hangt in de gang van het clubhuis.

Jachthaven 1
6702 DV WAGENINGEN