U bevindt zich hier: Het Hallse Hull

Het Hallse Hull

Algemeen
Het Hallse Hull

Nivon Kampeerterrein Het Hallse Hull ligt tussen Veluwe en IJsselvallei bij Eerbeek aan het Apeldoorns Kanaal. Een goede accommodatie voor kinderen met een waterspeelplaats en een avontuurlijke hut. Het Hallse Hull is niet zonder reden de vaste plek voor het jaarlijkse Pinksterkamp van het Nivon. Op de negen fraaie kampeerweides vindt u 150 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Scholen en ideƫle organisaties: We vinden het belangrijk jongeren in contact te brengen met onze natuur en cultuur. Daarom krijgen scholen en jongerengroepen (in bijzondere gevallen) extra voordeel.

Familiecamping
Familiecamping Hallse Hull ligt tussen Veluwe en IJsselvallei bij Eerbeek aan het Apeldoorns Kanaal. Het is een goede accommodatie voor kinderen met een waterspeelplaats en een avontuurlijke hut. Het Hallse Hull is niet zonder reden de vaste plek voor het jaarlijkse Pinksterkamp van het Nivon. Op de negen fraaie door heggen omsloten kampeerweides vindt u 150 plaatsen voor tenten, caravans en campers.

Op het terrein vindt u een vuurplaats, een kapschuur als beschutting en een dagverblijf De Deel (te huur voor max 50 personen). Voor groepskamperen zijn voorzieningen aanwezig. Het nieuwe toiletgebouw is verwarmd.

Huisdieren
Op het Hallse Hull is een speciaal huisdierenveld waar u met de huisdieren welkom bent. Op de rest van de camping mogen ze niet komen. Graag aangeven bij het reserveren.

Groepsaccommodatie
Op hetzelfde terrein bevindt zich het natuurvriendenhuis Het ABK-huis. Het huis is een voorbeeldproject van milieuvriendelijk bouwen en beheer.

De duurzame bouwstijl is kenmerkend voor dit moderne natuurvriendenhuis. Naast de grote zaal ligt een ruim terras op het zuiden met uitzicht op een open plek in het bos. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speelhoek, op de speeltoestellen, het sportveldje en in het bos. Het gebouw is zeer rolstoelvriendelijk, met extra ruime deuren en aangepast sanitair. Bij het huis zijn fietsen te huur.

Vrijplaats als groepsaccommodatie
Nivon Natuurvriendenhuizen zijn een vrijplaats om te ontmoeten, te ontspannen, te ontdekken en te ontplooien met respect voor de omgeving. Deze visie maakt van een natuurvriendenhuis een uniek soort vakantiehuis, geschikt voor groepen en individuele gasten. We proberen onze gasten een goed verblijf te bieden en tegelijkertijd natuur-, milieu- en mensvriendelijk te werk te gaan. Met uw verblijf steunt u deze doelstelling.

Vrij, maar niet vrijblijvend
We bieden een verblijf op basis van zelfverzorging. Je kunt gebruik maken van de (meest) tweepersoonsslaapkamers, de ruime keuken en de zalen. Pannen, servies en bestek zijn aanwezig, maar het eten en drinken neemt u zelf mee. Je zorgt er samen met de andere gasten ook voor dat het huis schoon blijft. Met uw medewerking kunnen de natuurvriendenhuizen iedereen een aangenaam verblijf bieden.

Familiehuis
Door de combinatie van de privacy van de slaapkamers met de gezellige ontmoetingsruimtes zijn onze groepsaccommodaties bijzonder geschikt voor reünies, familiebijeenkomsten e.d. U kunt natuurvriendenhuizen het hele jaar door huren voor een verblijf. Groepen (min. 20 personen) kunnen met korting overnachten. Daarnaast kunt u het hele huis huren.Wel blijven er altijd twee vrijwilligers aanwezig (ook in verband met uw veiligheid) en bieden we trekkers (wandelaars) altijd een overnachtingsplaats.

Scholen en ideële organisaties
We vinden het belangrijk jongeren in contact te brengen met onze natuur en cultuur. Daarom krijgen scholen en jongerengroepen (in bijzondere gevallen) extra voordeel.

Informatie en reserveringen:
alleen voor ABK-huis: Corrie Goos, 06-49829797. Wilt u binnen acht dagen overnachten? Bel dan direct met de gastvrouw/-heer in het natuurvriendenhuis: 0313-651377.

Kenmerken
Types
 • Camping
 • Groepsaccommodatie
Verwarming
 • Kampvuurplaats
Faciliteiten (Camping)
 • Type camping: natuurcamping
 • Beschutting: gedeeltelijk
Capaciteit
 • aantal toeristische plaatsen: 150
Textiel- en vaatwas
 • Was en drooggelegenheid
Recreatie
 • Sportveld
 • Verhuur fietsen
Huisdieren
 • Huisdieren: Huisdieren alleen na overleg
Openingstijden
Het Hallse Hull
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
zondag de hele dag
Foto's
 • © VBT
 • © VBT
 • © VBT
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Familiecamping Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM HALL

E-mail
hallsehull@nivon.nl

Telefoon
0313 473 073

Website
Algemene informatie
Algemene informatie