U bevindt zich hier: Stayokay Apeldoorn

Stayokay Apeldoorn

Aan de rand van het bos, net buiten Apeldoorn, vind je een ideale overnachtingslocatie. Stayokay Apeldoorn ligt in een prachtige groene omgeving en is omringd door allerlei sportvelden. Ook nationaal park De Hoge Veluwe en de Apenheul bevinden zich om de hoek. Kortom, volop vermaak voor groepen.

StayOkay Apeldoorn heeft een fantastische ligging: op loopafstand van de Apenheul en Klimbos Veluwe. Een paar kilometer verder liggen Paleis het Loo en familiepretpark Koningin Juliana Toren. Ook gunstig gelegen voor een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum en het Museonder en natuurlijk de gratis te gebruiken witte fietsen.

U kunt bij StayOkay kiezen voor het reserveren van alleen een bed/kamer of voor een unieke belevenis. Een belevenis is een uniek avontuur met een duidelijk thema. Volledig verzorgd en enkel te boeken bij Stayokay. Bijvoorbeeld optimaal actief ontspannen, een onderwijsarrangement, een vergaderarrangement.

Hotel
Stayokay Apeldoorn is een sfeervol hostel. De 2- tot 6-persoonskamers hebben een eigen douche en toilet. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor leuke uitjes. Breng een bezoekje aan de Apenheul, het Klimbos, klim op een mountainbike of ga lekker sporten op de omliggende sportvelden. Kom daarna een welverdiend drankje drinken in de gezellige bar en geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant!

Groepen
Het hostel heeft vijf rustige vleugels waarin de slaapkamers liggen, allemaal met eigen douche en toilet. Aan de bar en op het terras is het altijd gezellig en in het restaurant worden heerlijke diners geserveerd. Voor speciale gelegenheden bereiden de koks feestelijke buffetten of barbecues. Even energie kwijtraken? Er ligt een sportpark met maar liefst 15 sportvelden direct naast het hostel!

Scholen
Perfect gelegen in de bossen, omringd door sportvelden. Alle faciliteiten in en bij het hostel zorgen gegarandeerd voor een geslaagd schoolkamp. Lees alles over de mogelijkheden.

Sport
Sportgroepen hoeven zich geen moment te vervelen. Naast de mogelijkheden op eigen terrein kunnen sportverenigingen en teams ook terecht bij de omringende sportvelden van de verenigingen waar Stayokay veel mee samenwerkt.

Muziek
Stayokay Apeldoorn beschikt over 3 multifunctionele zalen die zeer geschikt zijn voor een repetitie, een optreden of als opslag.

Vrienden
Met vrienden op stap in Apeldoorn of juist genieten van de rustige omgeving? Er zijn volop mogelijkheden voor een geslaagd vriendenuitje. Het hostel helpt je graag bij het vinden van leuke activiteiten en tickets voor attracties in de omgeving.

Bedrijven
StayOkay Apeldoorn biedt multifunctionele vergaderzalen, audiovisuele middelen, borrelmogelijkheden en teambuildingactiviteiten. Denk aan een wedstrijd boogschieten op het hostelterrein of verleg grenzen in het aangrenzende Klimbos.

Partylocatie
Stayokay Apeldoorn is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over drie multifunctionele zalen, een groot terras en een restaurant en bar. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van personeelsfeest tot brainstormsessie, van bruiloftsfeest tot vergadering. Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden: doe een gps-tocht met uitdagende opdrachten, spring op de fiets en verken de Veluwe of bezoek een van de recreatieparken in de buurt.

Kinderen bij Stayokay

Alle kinderen tot en met 2 jaar oud overnachten gratis en kunnen gebruik maken van babybedjes. Maximum aantal babybedjes in een kamer:1. Beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag en dient door het hostel te worden bevestigd.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

• Congres- en vergaderaccommodatie
  • Groepsaccommodatie