U bevindt zich hier: Expeditie Vierhouten

Expeditie Vierhouten

Algemeen
Expeditie Vierhouten

Door heel Vierhouten zijn houten kunstwerken van woodcarver Sander Boom te vinden. Je telefoon meenemen tijdens een wandeling door de Vierhouter bossen of over de heide is niet alleen veilig, maar ook nog leuk! Download de app Expeditie Vierhouten en je kunt direct een leuke speurtocht doen. De tocht leidt je niet alleen langs de leukste plekken van Vierhouten. De educatieve quiz test meteen jouw kennis over het dorp en de natuur.

Door heel Vierhouten zijn houten kunstwerken van woodcarver Sander Boom te vinden. De Dorpsgemeenschap Vierhouten heeft een aantal jaar geleden drie prachtige banken en een edelhert laten plaatsen rond de invalswegen van het dorp. Dit om het dorpsaanzicht nog mooier te maken. Sindsdien zijn er nog meer beelden van Sander te bewonderen! De beelden hebben een link met de Veluwe, natuur en recreatie. Ze zijn heel divers, en elk beeld past weer bij het bedrijf waar het staat. De beelden staan niet op zich. Ze zijn verbonden met een app ‘Expeditie Vierhouten’, waarin een speurtocht is opgenomen waarin de beelden ook een centrale rol spelen. Initiatiefnemer voor het plaatsen van de beelden is het Rondje Vierhouten, deelnemende bedrijven hebben zelf het beeld bedacht en aangekocht. Eén en ander werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nunspeet en de Rabobank, zij ondersteunen het educatieve deel. 
De app is bedoeld voor jong en oud. Of je nou gewoon alleen met z’n tweeën een wandeling maakt. Of dat je erop uittrekt met een groep of misschien wel een kinderfeestje. Expeditie Vierhouten bied je gezond vermaak. Je komt lekker buiten. Je steekt wat op van de natuur. En het maakt hongerig, en ook op dat punt levert de Vierhouter horeca natuurlijk graag een bijdrage met een grote diversiteit aan restaurantjes en eetgelegenheden op een vierkante kilometer.
Je telefoon meenemen tijdens een wandeling door de Vierhouter bossen of over de heide is niet alleen veilig, maar ook nog leuk! Download de app Expeditie Vierhouten en je kunt direct een leuke speurtocht doen. De tocht leidt je niet alleen langs de leukste plekken van Vierhouten. De educatieve quiz test meteen jouw kennis over het dorp en de natuur. 

Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Expeditie Vierhouten
Nunspeterweg
8076 PD VIERHOUTEN