U bevindt zich hier: Veluwe Mentocht

Veluwe Mentocht

Algemeen
Veluwe Mentocht

Ontdek de prachtige Veluwe per koets! Laat u meevoeren met het span Fjorden of Freibergers van Sanna Bastin op een onvergetelijke tocht over natuurgebied Planken Wambuis, Edese Heide en de bossen van de gemeente Ede. Daar ziet u gegarandeerd de grote grazers die Natuurmonumenten inzet bij het beheer van haar natuurgebied. En misschien ontmoet u er zelfs wilde viervoeters zoals wild zwijn, edelhert en ree.

Sanna deelt haar passie voor natuur en paarden graag met u en vertelt zoveel u wilt over het gebied. De koetstocht is op een comfortabele wagen (max. 6 personen of 11 personen met 2 koetsen). De duur van de rit is in overleg. Ook is het mogelijk om onderweg te genieten van een heerlijke picknick met streekproducten of homemade appeltaart. 

Er zijn een aantal standaard ritten met bijbehorende prijs. Om u een idee te staan ze hieronder op een rijtje gezet. Er is echter meer mogelijk. In overleg stellen ze precies de rit samen die u in gedachten heeft. Krijgt u al een ideetje, zet het op de e-mail en u krijgt snel antwoord.
•Anderhalf uur met een korte stop voor maximaal zes personen: 1 t/m 4 personen €110,- en 5 t/m 6 personen €130,-
•Twee uur met daarin een korte stop voor maximaal zes personen: 1 t/m 4 personen €145,- en 5 t/m 6 personen €165,-
•Drie uur met daarin een stop van 45 minuten voor maximaal zes personen: 1 t/m 4 personen €180,- en 5 t/m 6 personen €200,-
•Koffie/thee/sap met home-made appeltaartpunt € 4,50/p.p.
•Picknickmand met p.p. twee broodjes met Remeker kaas en/of biologische vleeswaren, krentenbol en koffie/thee/biologisch sap Prijs p.p. €12,50
•Het is ook mogelijk om met twee koetsen te rijden om meer personen mee te nemen (maximaal 11) e-mail voor de mogelijkheden.


Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Veluwe Mentocht
Apeldoornseweg 27
6733 SB WEKEROM

E-mail
info@veluwementocht.nl

Telefoon
06 12962972

Website
Algemene informatie