U bevindt zich hier: Hotel IJsselzicht

Hotel IJsselzicht

Algemeen
Hotel IJsselzicht

Over IJsselzicht - Wij zijn Henny Kuijpers en Nol Jansen en wij heten u van harte welkom in prachtige uiterwaarden van de IJssel. Op deze mooie plek kunt u genieten van prachtige natuur, lekker eten en drinken, in het zonnetje op het terras zitten, varen ( ook lekker hard) en overnachten. Het gevoel van een korte vakantie, dicht bij huis. Dat is hotel, restaurant, camping en jachthaven IJsselzicht.

Hotel IJsselzicht
Lekker weg in eigen land. Even een heel andere omgeving. Lekker uitwaaien langs de IJssel. Genieten van een heerlijke maaltijd en dan alleen de trap op om rustig te slapen. Sinds mei 2013 zijn er acht hotelkamers, vier aan de dijkzijde en vier kamers aan de IJsselzijde. De kamers zijn voorzien van twee één persoonsbedden. Uiteraard beschikken de kamers over een eigen douche en toilet, een klein zitje en een tv.

Camping IJsselzicht
In de groene uiterwaarden heerlijk in je tuinstoel voor je caravan genieten van de natuur en de rust. Uitkijken over de rivier en mijmeren over het goede leven dat we hebben. Onze camping is gelegen in de uiterwaarden van de IJssel. Dit betekent soms dat het water hoog staat en dat voortenten verwijderd moeten worden. Altijd spannend! De camping wordt vooral gebruikt door gasten met caravans. Daarnaast zijn er een aantal vaste sta wagenplaatsen. Veel van onze camping gasten zijn in bezit van een eigen boot. Die krijgen uiteraard voorrang op een ligplaats in de jachthaven.

Jachthaven IJsselzicht
Vanuit de haven de IJssel op en dan langzaam de rivier volgen en genieten van het natuurschoon ... Of wilt u liever op volle snelheid de rivier bedwingen. Dat kan allemaal op de prachtige IJssel. Onze jachthaven heeft circa 70 ligplaatsen. Er zijn plaatsen beschikbaar tussen 4 en 20 meter. Alle plaatsen hebben een zijsteiger dan wel een langsteiger.

Zakelijk IJsselzicht
Teambuilding, vergaderen, rust, licht, ruimte, veranderingen, inspiratie ... Wij hebben een vergaderzaal voor u beschikbaar tot ongeveer 20 personen. Uiteraard zijn beamer en scherm aanwezig. Wij overleggen graag met u over de gewenste opstelling en over de verzorging.

Restaurant IJsselzicht
Heerlijk om een dagje niet te hoeven koken en te genieten van echte Hollandse gerechten die met liefde door onze kok zijn klaargemaakt. Heerlijke streek en seizoen producten: de eerlijke keuken. Het restaurant is het hart van IJsselzicht. De hele dag kunnen gasten hier terecht. ’s Ochtends voor een lekker kopje koffie met Tjechische honingtaart. Tijdens de lunch staan bekende toppers zoals kroketten met brood en een huisgemaakt kop soep op de kaart. Kenmerken
Types
  • Congres- en vergaderaccommodatie
  • Camping
  • Jachthaven
  • Hotel
Lidmaatschappen
  • Lid VVV
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

IJsselzicht
IJsseldijk 40
8194 LE VEESSEN

E-mail
info@ijsselzicht.nl

Telefoon
0578 631 258

Website
Algemene informatie