U bevindt zich hier: Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Algemeen
Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Voor uw totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.

Aan het prachtige meer van Bussloo, op de Veluwe, tussen de drie steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer, vindt u Wellnessresort en Hotel Thermen Bussloo.

Wellnessresort Thermen Bussloo
Wellnessresort Thermen Bussloo biedt ongekende faciliteiten, waarvan enkele uniek in Nederland. Proef bijvoorbeeld de authentieke Finse atmosfeer van de Kelo sauna’s, gemaakt van speciaal geselecteerd Kelohout. Of laat u betoveren door de zoutkristallen uit de Himalaya in de zoutkristalgrot.
Onderga in het beautycentrum een heerlijke gezichtsbehandeling of een van de bijzondere massages. Vergeet ook vooral niet om tijdens uw bezoek te genieten van de culinaire smaaksensaties die het koksteam bereidt met eerlijke dagverse producten.

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen en aanbiedingen zie: www.thermenbussloo.nl

Hotel Thermen Bussloo
Met 65 kamers, 8 suites, een restaurant en zalen biedt Thermen Bussloo haar gasten een nog completere wellnessbeleving. Door in Hotel Thermen Bussloo te verblijven, kunt u het ontspannen gevoel dat u heeft nog langer vasthouden. Wellnessresort Thermen Bussloo is ondergronds verbonden met het hotel. Zo kunt u na uw saunabezoek gelijk naar uw hotelkamer wandelen en andersom.
Naast gebruik maken van de unieke wellnessfaciliteiten, kunt u er tijdens uw verblijf ook heerlijk opuit trekken. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen, bezoek een museum of maak een prachtige fietstocht of wandeling.
Boek nu alvast uw hotelkamer via www.thermenbussloo.nl

Openingstijden
Thermen Bussloo
maandag 10:00 - 23:30
dinsdag 10:00 - 23:30
woensdag 10:00 - 23:30
donderdag 10:00 - 23:30
vrijdag 10:00 - 23:30
zaterdag 10:00 - 23:30
zondag 10:00 - 23:00
Foto's
  • Vooraangezicht Thermen Bussloo © Thermen Bussloo
  •  © Thermen Bussloo
  • De Kelo-panoramasauna kijkt uit over het water © Thermen Bussloo
  • Kamer Meerzicht © Thermen Bussloo
  • De receptiehal van Hotel Thermen Bussloo © Thermen Bussloo
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Thermen Bussloo
Bloemenksweg 38
7383 RN VOORST GEM VOORST

Telefoon
055 368 2640
055 536 8644

Website
Algemene informatie
Algemene informatie

E-mail
info@thermenbussloo.nl