U bevindt zich hier: Geitenkaasboerderij De Wolf

Geitenkaasboerderij De Wolf

Veelzijdigheid, kwaliteit en vernieuwing, dat zijn sleutelbegrippen voor Geitenkaasboerderij De Wolf. 30 jaar geleden zijn ze begonnen met het maken van geitenkaas. Door veel te experimenteren, uit te proberen en te luisteren naar hun klanten zijn ze erin geslaagd een serie mooie geitenkazen te maken, waarbij kwaliteit voorop staat. Maar ze blijven zich ontwikkelen. Crottin d'Oetine is hun laatste aanwinst, zachte geitenkaas gerold in een rauwe geitenham, de Grapendaler sikke! Bij bezoek graag vooraf bellen. Excursies voor groepen vanaf 15 personen op afspraak mogelijk.

Geitenkaasboerderij De Wolf, is prachtig gelegen in het landschap van de Veluwe IJsselvallei.
De boerderij is volledig Q-koorts vrij; alle geiten zijn ingeënt en worden voortdurend streng gecontroleerd. De zuivelproducten, met name de kaas , zijn in de wijde omgeving bekend. De kaas wordt niet alleen in speciaalzaken en streekwinkels verkocht, maar ook menig restaurant in de regio heeft diverse varianten geitenkaas op de menukaart staan. Informeer ook eens naar de mogelijkheden van een wijnproeverij.

Onder de naam 'Park Nieuw Grapendaal' heeft De Wolf ook een natuur kampeerterrein. Hier vindt u een 8-persoons bungalow, 4 Veluwe hutten (waarvan één rolstoeltoegankelijk ) en een kampeerterrein voor tenten (met elektra voorzieningen, sanitair, een hot-tube, buitendouches etc.)
Op het terrein bevindt zich een vijver, waar in (op eigen risico) gezwommen mag worden.

Op het kampeerterrein staat u met uw tent tussen de hoogstamfruitbomen en het terrein wordt deels omzoomd door een wijngaard. Uiteraard wordt kaas, wijn, jam, maar ook geitenstoofvlees ook verkocht in de boerderijwinkel.

In januari is de winkel gesloten en zijn er geen rondleidingen mogelijk.

Prijs tot: € 15.00
groepen vanaf: € 15
Prijs vanaf: € 5.50
  • Bedrijf te bezoeken