U bevindt zich hier: Home

VVV Downloads

De VVV biedt diverse mogelijkheden om met je telefoon aan toeristische informatie te komen. Van de VVV App tot aan de Veluwe Layer waarbij je door de cameralens van je mobiele telefoon een virtuele werkelijkheid kan waar te nemen.

VVV App 

De officiële app van de VVV geeft gebruikers handige tips en toeristische informatie op basis van hun locatie. 

Of je nu op zoek bent naar een evenementen in de buurt, de route naar een bezienswaardigheid of een adres van een restaurant. Je vindt het allemaal in de VVV-app!

De VVV-app is via de App store van Apple voor IOS gebruikers gratis te downloaden en is ook via Google Play Store gratis voor Android toestellen beschikbaar.

 

Veluwe Layer

Ook zo'n zin om een dagje naar de Veluwe te gaan?

Download dan nu de Veluwe Layer op je smartphone. Je vindt hier een grote diversiteit aan evenementen en tentoonstellingen, bijzondere musea en veelzijdige attracties & dierenparken. Maar ook historische stadjes, gezellige winkels en leuke terrassen ontbreken niet. Ga eens mee met een wildspeurtocht en verbaas je over de prachtige flora en fauna. Ontdek de veelzijdige Veluwe!

De layer-applicatie biedt gebruikers van smartphones de mogelijkheid door de cameralens van hun mobiele telefoon een virtuele werkelijkheid waar te nemen. Zo krijgt men een beeld van de nabijgelegen musea, theaters, kastelen en evenementen.

Download hier de Veluwe Layer.